Ingrediënten:
75 gram geraspte kaas
eventueel toevoegen:
1-2 eetlepels zaden (pompoen, zonnebloem,
lijnzaad)
en / of
1-2 theelepels kruiden (Italiaanse kruiden, Provençaalse kruiden, tijm, oregano, rozemarijn, komijn)
Het recept van de foto bevat naast kaas: pompoenpitjes en Provençaalse kruiden.
Werkwijze:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Bekleed een bakplaat met bakpapier of een siliconenmatje.
Schep van de kaas minimaal 9 hoopjes op het bakpapier. Zorg ervoor dat de hoopjes niet hoger zijn dan een ½ cm.
Bak op 180 graden een minuut of 12.
Laat aantal minuten afkoelen.
D crackers zijn niet lang te bewaren. De volgende dag zijn ze nog steeds lekker maar wel een beetje taaier.
Zo te eten maar ook te besmeren met een beetje roomkaas of hüttenkäse. De naturel versie is ook lekker met een beetje pesto of tapende.
Eet smakelijk!